Navigacija

Vila Park Ravne

Vila Park Ravne

V prelepem in zelo prijetnem naravnem okolju na Ravnah na Koroškem, je svoja vrata odprla idilična Vila park Ravne. Nahaja se v osrčju Koroške in to v neposredni bližini prelepega grajskega parka in kakovostne športne infrastrukture, kjer boste rekreativni športniki zagotovo našli kaj zase. Ljubitelje naravnih in kulturnih lepot, pa zagotovo ne bo postila ravnodušne bogata zgodovina dvorca, kjer domuje osrednja Koroška knjižnjica.

Sodobno opremljena vila s pridihom domačnosti vas bo prevzela s svojo očarljivo dušo Koroške. V njej lahko nepozabne počitnice ali krajši oddih preživi vaša družina ali manjša skupina oseb (do 12 oseb).

Omogoča bivanje v komfortnih sobah z lastno kopalnico, dnevno-bivalnim prostorom in kuhinjo z vsemi pripomočki. Vabljiva je in ponuja možnosti, da ste aktivni in sproščeni v razkošnem ambientu, odprti za nove zgodbe in navdih, ki z vrhunsko nastanitvijo, obnovljeno s starinskim pridihom, razpolaga s tremi etažami, v katerih je skupno 5 sob (4 vključujejo lastno kopalnico), osrednji del pa predstavlja kuhinja z jedilnico in dnevno-bivalnim prostorom za druženje. V vili je omogočen WiFi dostop. Zunanja okolica poleg terase vključuje tudi pokrito letno kuhinjo ter kurišče. Seveda pa niso pozabili na vaše najmlajše nadobudneže, saj je v okviru nastanitve tudi otroško igrišče.

V neposredni bližini se nahajata tako letni kot zimski bazen z vso wellness relaksacijsko ponudbo.

 

Bivanje v vili Park Ravne bo doživetje najvišje kakovosti že samo po sebi in to v vseh letnih časih. Zagotovo bodo našli navdih ljubitelji kulture, pa pohodniki, kolesarji kot tudi navdušenci nad zimskimi radostmi.

 

Dobrodošli in vabljeni na oddih, ki bo pustil sled ter vas prevzel do mere, da se boste vedno znova radi vračali in v svoje srce pisali najlepše zgodbe ter spomine!

 

Več informacij:

https://www.booking.com/hotel/si/vila-park-ravne.sl.html?aid=1258472&checkin=2022-01-18&checkout=2022-01-19&dest_id=-94101&dest_type=city&group_adults=2&group_children=0&label=Share-6P6q8S%401642435115&no_rooms=1&req_adults=2&req_children=0&room1=A%2CA