Navigacija

Natura Fina Resort

Natura Fina Resort

V resortu so tri luksuzne in tri glamping hiške. Korak od mesta in vrveža najdete kompleks Natura Fina, ki poleg odličnih nastanitvenih prostorov v lesenih hiškah (ki malo spomnijo na šotor) ponujajo poleg bivanja ogromno drugih možnosti, od aktivnih izletov po bližnji in daljni okolici. Manjka ne športnih in kulturnih dogajanj, ogledov v Koroški osrednji knjižnici, Galeriji Ravne, Muzeju na Gradu in Štauhariji. Zanimivo je kolesarjenje med zbirkami na prostem, kjer zaokrožiš med ravenskimi znamenitostmi, si ogledaš jeklene skulpture Forme vive, do sprehodov v bližnjem Grajskem parku. V resortu Natura Fina so možne nastanitve do šest oseb. Imajo svojo kuhinjo, spalnico, wc, predprostor in teraso.

Resort Natura Fina se skriva v osrčju mesta, vendar med zelenimi drevesi, ob robu gozda, na griču pod smučiščem Poseka in nekoliko višje od rekreacijskega centra s številnimi športnim objekti,  zimskega in letnega bazena,  kolesarskih poti, savn, fitnesov, … In ne nazadnje premore vrhunsko kulinariko, kjer se brbončice razvajajo ob dobri koroški košti in pijači in seveda, še veliko je vsega tega.

Nastanitev Natura Fina Resort se nahaja v Ravnah na Koroškem Koroški regiji in ponuja brezplačen WiFi ter brezplačno zasebno parkirišče.

 

Gozdarska pot 12, Ravne na Koroskem, Slovenia

070 874 984

info@naturafina.com

 

 

https://www.facebook.com/people/Natura-Fina-Resort/100070227083913/

https://naturafina.com/?fbclid=IwAR1gPcsYTJXF4JGR2bUyO5x9OlGprOQWhd3qNoDZ144kio8Nk0jajm6MoKA