Navigacija

Petek je dan za obisk KMKC Kompleksa

Petek je dan za obisk KMKC Kompleksa

Kje:
Kdaj: 18.6.2021 19:00 - 21:00

V prostorih Kompleksa se bo ta petek premierno odigrala črviva srhljivka z naslovom ČRV, ki so so jo ustvarili Tea Kovše, Katja Vravnik, Aleš Gangl, Yves Brägger (Švica) in Angela Sixt (Avstrija) - produkcija Gledališča DELA. Mednarodno sodelovanje ni ustavila niti korona, kljub temu, da je bila prvotna premiera načrtovana za oktober 2020. Tukaj smo, prisotni bomo prav vsi in vas zapeljali v naš svet.


Povabljeni!

Petek, 18. junij ob 19:00, KMKC Kompleks.

Svoje mesto si zagotovite na povezavi -->https://forms.gle/AiouBjfvwdWmLRRb8
Facebook dogodek:
ČRV | Facebook

 

ČRV
srhljivka

Lutkovna srhljivka ČRV je zgodba brez morale, kjer človeško življenje ni vredno nič, oziroma vse. Kar na koncu ostane je le gola hranilno vrednost. Na eni strani spremljamo požrtijo, na drugi pa totalno razčlovečenje. Črv je metafora smrti – absolutnega vladarja, ki mu je čisto vseeno o kvaliteti ali vrednosti življenja, kar zastavlja večno vprašanje o smislu, in ali ta sploh obstaja, če pa vsi vemo, da na koncu pride trenutek, ko nas bo vse pojedel … črv.

Več informacij: ČRV – THE WORM – DER WURM | (zraven.si)

Zaradi ukrepov NIJZ-ja vas prosimo, da na dogodek pridete zdravi, z upoštevanjem pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran). Na sami prireditvi pa upoštevajte varnostno razdaljo 1.5 -2 metra, se zadržujete znotraj svojega mehurčka in upoštevate vse ukrepe za zajezitev Covid-a 19.

 

Foto: Nika Hölc Praper