Navigacija

Likovna razstava DU Ravne na Koroškem [Koroška osrednja knjižnica, Razstavišče]

Likovna razstava DU Ravne na Koroškem  [Koroška osrednja knjižnica, Razstavišče]

Kje:
Kdaj: 9.10.2020 18:00 - 19:00

LIKOVNA RAZSTAVA DU RAVNE: Hermina Kokalj in Florjan Kotnik

Društvo upokojencev Ravne v spominski razstavi predstavlja dela Florijana Kotnika. Motivi njegovih slik temeljijo na etnografski zapuščini koroške krajine. Poleg njegovih bodo razstavljena dela slikarke Hermine Kokalj, ki se predstavlja s slikanjem krajin, tihožitij in portretov.

Oba slikarja, domačina, skozi umetnost kažeta svojo navezanost na lepo koroško krajino in njuno intimno doživljanje le-te.

Na ogled do 22. oktobra 2020.

_ _ _ _ _ _ _ 

Povabljeni, kljub …

Ker želimo, da so vaši obiski pri nas prijetni in da skupaj preprečujemo širjenje virusa SARS-CoV-2 vas naprošamo, da ob obisku prireditev upoštevate naš preventivni protokol, ki je v skladu s priporočili NIJZ in na podlagi Odloka o spremembah in dopolnitvi Odloka o začasni splošni omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 96/2020). Ob obisku dogodkov, ki se jih lahko udeleži največ 50 ljudi, bomo vodili seznam udeležencev, katerega bomo, v primeru, da nam NIJZ v enem mesecu od dneva izvedbe ne pošlje zahteve za vpogled, primerno uničili.

Prireditve se lahko udeležijo le zdravi obiskovalci.

V času spremenjenih okoliščin bo v Kuharjevi dvorani na ogled 'stolna razstava' reprodukcij likovnih del iz depojev naše posebne zbirke Artoteka. Število obiskovalcev posameznega dogodka pa bo, glede na prostor, omejeno.   

In brez skrbi ... Za tiste, ki morebiti ostanete pred vrati, bomo kmalu poskrbeli za možnost ogleda digitalnih posnetkov prireditev.