Navigacija

Tedni vseživljenjskega učenja 2020 - Učim se za mojstra, torej sem! [Območna obrtna zbornica Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Koroškem]

Tedni vseživljenjskega učenja 2020 - Učim se za mojstra, torej sem!    [Območna obrtna zbornica Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Koroškem]

Kje:
Kdaj: 7.9.2020 12:00

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vsako leto izvaja mojstrske izpite za 52 mojstrskih nazivov. Mojstrski izpiti se izvajajo tudi za večino deficitarnih poklicev, za katere vpis v redne izobraževalne programe ni možen. Pridobljen mojstrski naziv pomeni odlično priložnost za večjo zaposljivost v izbranem poklicu, za podjetje pa konkurenčno prednost v dejavnosti, saj se z uporabo blagovne znamke »Mojster« poudari mojstrstvo in kakovost izdelkov ali storitev. 

Na dogodku bomo predstavili tudi druge prednosti, ki jih prinaša mojstrski izpit, pogoje, ki jih morajo kandidati izpolnjevati, in predstavili postopek pridobitve mojstrskega naziva.

(Dogodek poteka v okviru projekta Tedni vseživljenjskega učenja 2020, katerega območni koordinator je Ljudska univerza Ravne na Koroškem.)