Navigacija

Ravenski dnevi 2020 - KOROŠKI OTROŠKI FESTIVAL []

Ravenski dnevi 2020 - KOROŠKI OTROŠKI FESTIVAL  []

Kje:
Kdaj: 30.8.2020 7:00 - 20:30

KOROŠKI OTROŠKI FESTIVAL LETOS NEKOLIKO DRUGAČE

Nedeljo, 30. 8. 2020, bodo zaznamovali dogodki za mlajšo populacijo. Aktivne nadobudneže, ki se bodo ta dan odpravili na Uršljo goro, bodo na osvojenem vrhu čakali paketki presenečenja. Na mestnem platoju bo mimoidoče otroke navduševal klovn s svojimi norčijami. Družine pa lepo povabljene, da zadnjo počitniško nedeljo preživijo na čudoviti Strojni v družbi alpak. Letošnji festival bomo okronali z natečajem otroških risb, h kateremu bomo povabili vrtce in šole

// od 7. ure dalje – PAKETKI PRESENEČENJA – Uršlja gora

// med 9. in 18. uro – DRUŽENJE Z ALPAKAMI – Alpacas hill Strojna – obvezne rezervacije na 070 819 829

// od 17. do 18. 30 – NASTOP KLOVNA – mestni plato pred trgovino TUŠ

// september 2020 – natečaj otroških risb

 

/// Ob dobri glasbi v grajskem parku ne sme manjkati dobra hrana. Letos bosta vaše brbončice razvajala PUNKT in Gostišče Delalut.




!! Priporočila !!

Obiskovalce prireditev Ravenski dnevi prosimo, da vzamejo masko na prireditev s seboj.

Vljudno naprošamo tudi vse osebe, ki kažejo znake obolelosti, da se prireditev ne udeležujejo.

Obiskovalce naprošamo, da si pogosto umivajo ali razkužujejo roke (npr. z razkužilom na osnovi 60 do 80 % alkohola), naj se ne dotikajo obraza, zlasti ne ust, nosu in oči, preden so roke umite ali razkužene, ter da upoštevajo higieno kihanja, kašlja.

Če obiskovalci med obiskom prireditve zbolijo, naj se za pomoč obrnejo na najbližji zdravstveni dom ali bolnišnico. V primeru nujne medicinske pomoči naj po telefonu pokličejo številko 112.

Obiskovalci se prireditev oz. dogodkov udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo. Vsem obiskovalcem priporočamo, da na koncerte pridejo vsaj eno uro prej, saj je število mest omejeno.