Navigacija

Teden mobilnosti

Teden mobilnosti

Kje:
Kdaj: 18.9.2019 9:30 - 13:00

VABILO

Spoštovani!

V okviru promocije kohezijske politike sredi tedna mobilnosti pripravljamo dogodek, s katerim želimo prispevati k večji prepoznavnosti pozitivnih učinkov kohezijske politike v našem lokalnem okolju in poudariti vrednote zdravega življenjskega sloga, med katere sodi tudi odločitev za alternativne oblike mobilnosti, kot sta pešačenje in kolesarjenje.

Z aktivnim sodelovanjem občanov različnih generacij, predstavnikov občin in organizacij, ki delujejo na tem področju, bo doseg in odmev sporočila večji, zato vas prijazno vabimo, da se nam pridružite v sredo, 18. 9. 2019, ob 9.30 v ravenskem parku.

Kratkim pozdravnim nagovorom predstavnikov Občine Ravne na Koroškem, NIJZ in A.L.P. Peca bo sledil razgiban program in okusna zdrava pogostitev. Nato:

           9.45 Skupinsko gibanje

           10.00 Hoja upanja po parku – Europa Donna Slovenija

      10.30 zbor na PICIKL postaji pred DTK-jem, predstavitev sistema izposoje koles v Občini Ravne na Koroškem, nato na pot z lastnimi ali izposojenimi električnimi kolesi proti Prevaljam.

      ENDURO (ogled in predstavitev)

       Pred prevaljsko občino nagovor predstavnika Občine Prevalje, predstavitev sistema izposoje koles v Občini Prevalje, nato degustacija domačih izdelkov Martine Libnik in druženje na tržnici.

 

Veseli bomo vaše udeležbe, ki jo, prosim, potrdite na 02 821 78 60 (A. L. P. Peca).