Navigacija

Pod dežnikom na Ravenskih dnevih

Pod dežnikom na Ravenskih dnevih

Kje:
Kdaj: 21.8.2019 10:00 - 14:00

 

V sredo, 21. 8., bo Partizanska ulica zaživela s pomočjo prireditve Pod dežnikom. Dogajanje na tej znani in priljubljeni ravenski ulici bo kot vsako leto popestril sejem, tudi letošnja novost bodo -tako kot lani- društva, javni zavodi, podjetja, skratka vsi, ki radi sodelujete v ravenski občini in se boste odločili predstaviti občanom ter drugim obiskovalcem.

 

Dan Pod dežnikom bo namenjen vsem, ki bi radi predstavili svojo dejavnost, pokazali kaj zanimivega, nas naučili kaj novega, saj bi želeli, da bodo na voljo poučne delavnice – o čebelah in medu, zeliščih, živalih, pa o zdravju, samopomoči; preizkusili bi se tudi lahko, kako nam gre od rok klekljanje, pisanje verzov, izdelava nakita, izdelali bi lahko kaj lepega…

 

Podali bi se tudi na potovanje, se naličili, družili s taborniki in skavti, poslušali dobro glasbo domačih pevskih zborov in glasbenikov, prav tako pa bi se ponovno lahko dobro najedli in napili.

 

Spoštovani, vzemite si čas in se nam v sredo, 21. 8. 2019, v času Ravenskih dnevov, pridružite na Partizanski ulici. Ne bo vam žal!

 

V kolikor se boste odločili za sodelovanje, vas prosim, da mi najkasneje do petka, 5. 8. 2019

na e-mail: danica@zkstm.si; GSM: 040 639 780, sporočite program svojih prireditev.