Navigacija

Leonart [KMKC Kompleks]

 Leonart [KMKC Kompleks]

Kje:
Kdaj: 1.2.2019 22:00

Leonart je organizem svoje vrste. Glasbeniki, ki so vsak za sebe preigravali številne odre, so združili moči z namenom ustvariti kreativni presežek. Kmalu je Leonart začel dihati, rasti ter se razvijati v živeč organizem. Nastala je še neslišana svežina žanrsko raznolike glasbe, ki svoje korenine najde v rocku in se nadgrajuje z besedili, ki opisujejo življenje posameznika, vpletenega v urbano okolje.


Ideje, ki jih fantje ujamejo in spremenijo v besedila, so večinoma osebnoizpovedne in zajemajo doživljanje življenja in širše družbe. Glasba je preplet več glasbenih žanrov, ki je z novodobnimi vplivi indieja, pridiha funka in melanholijo velemesta, obogatena v nov, poprej neslišan zvok.


Poleg omenjenih glasbenikov Leonart združuje kreativce iz različnih področij. Zaradi želje po presežku, je Leonart že kmalu po svojem rojstvo začel privlačiti dobre ideje. Tako so omenjene glasbenike obdali fotografi, ilustratorji, oblikovalci, video artisti in druge kreativne glave, ki se želijo izraziti in biti del te zgodbe. Leonart tako ni samo glasba, ampak zgodba umetnikov iz več področij.


Leonart so:
Sebastijan Lukovnjak - vokal, kitara
Andrej Knehtl - kitara, spremljevalni vokal

Tine Brglez - klaviature

Martin Počar - bas kitara, spremljevalni vokal

Marko Brvar - bobni


Leonart - Podoknica
https://www.youtube.com/watch?v=Y1Wo5vSOEjo

Leonart - Nov dan
https://www.youtube.com/watch?v=oqmQJlCt_OM


FB:

https://www.facebook.com/leonartband/

Soundcloud:
https://soundcloud.com/leonart_band

IG:
https://www.instagram.com/leonart_band/Vstopnina: 3 €

Vabljeni na večer dobre glasbe!