Navigacija

TRDI OREH 2

TRDI OREH 2

Kje:
Kdaj: 20.10.2017 17:15 - 19:00

Veveriček Sandi se vrača v novem nadaljevanju vrhunske animacije Trd oreh iz leta 2014. Letošnja pustolovščina pa bo še bolj odštekana in še trša!

 

Naslov v izvirniku:

The Nut Job 2: Nutty by Nature

V kinu od:

31.08.2017

Dolžina filma:

91 minut

Država / Letnik:

USA/2017

Filmski žanr:

Animirani film, Pustolovski film, Komedija

Igralci:

Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph

Režija:

Cal Brunker

Distributer:

Blitz film & video distribution d.o.o.

 

 

O FILMU
Sandi in njegov Frend iz risane uspešnice Trd oreh se vračata v nadaljevanju, v katerem se živali zoperstavijo hudobnemu županu in rešijo park, v katerem živijo. Še več zabavnih dogodivščin, še več smeha, še več osupljivih podob v režiji Cala Brunkerja, ki je skupaj z Bobom Barlenom in Scottom Bindleyjem spisal scenarij. 

Veveriček Sandi (glas mu posoja Will Arnett, v slovenski sinhronizaciji Aleksander Golja), njegov prijatelj, mops Rubens (Maya Rudolph, v slovenščini Blaž Šef) in njegov najboljši podganji prijatelj Frend živijo v nedavno zaprti trgovini oreščkov. Hrane je na pretek in življenje je prečudovito… dokler trgovine ne raznese v skrajno čudni eksploziji. Po neuspešnem iskanju hrane po vsem mestu se Sandi vrne v Park svobode. Rdeča veverička Miša (Katherine Heigl, v slovenščini Tina Ogrin) je presrečna, da živali spet živijo skupaj v parku, kot si je to bila zamislila mater Narava.