Navigacija

Odbojkarski kamp Tineta Urnauta

Odbojkarski kamp Tineta Urnauta

Kje:
Kdaj: 2.7.2017 0:00 - 8.7.2017 0:00

Odbojkarski kamp Tineta Urnauta 
 
2. 7. – 8. 7. 2017
 
Športni center Ravne na Koroškem

PRIJAVA: http://www.tineurnaut.si/

V prvem tednu julija bo potekal drugi odbojkarski kamp Tineta Urnauta na Ravnah na Koroškem, v kraju, kjer je začel svojo športno pot kapetan reprezentance srebrnih slovenskih odbojkarjev iz zadnjega Evropska prvenstva in član ekipe Trentino Volley iz Italije, podprvakov Evrope v ligi šampionov 2016.

Osnovni namen: mladim ponuditi priložnost, da se lahko tudi izven klubskih sezon ukvarjajo z igranjem dvoranske odbojke in preživljajo aktivne počitnice, polne različnih športnih in družabnih dejavnosti.

Odbojkarskega kampa Tine Urnaut se lahko udeležijo mladi v starosti med 12 in 17 le...t, ki jih odbojka veseli.

Udeleženci in udeleženke kampa bodo imeli vsak dan po dva treninga v dvorani pod vodstvom Tineta in njegove ekipe izkušenih odbojkarskih trenerjev. V času med treningi se bodo odvijale druge športne aktivnosti, kot npr. odbojka na mivki, odbojka v vodi, druge aktivnosti v bazenu in v naravi, družabne igre in srečanja s Tinetovimi soigralci ter drugimi športnimi prijatelji in prijateljicami.

TRENERJI
- Andrej Urnaut
- Leonard Barič
- Matjaž Urnaut
- Jelena Ščerbakova
- Adolf Urnaut
- Gašper Ribič
- Barbara Drevenšek

TINE URNAUT O KAMPU
»Ko sem bil v osnovni šoli, poleti ni bilo kampov za odbojko v dvorani. Ker vem, koliko bi mi takrat pomenilo, da bi lahko tudi v času počitnic igral šport, ki ga imam najraje, sem se odločil, da to omogočimo mladim odbojkarjem in odbojkaricam. Prepričan sem, da se bomo na kampu zabavali, da se bodo stkala nova prijateljstva in da bomo kamp vsi zapustili bogatejši za novo izkušnjo.«

Vabljeni!

______________________________________________________________________

Tine Urnaut Volleyball Camp
📅 2. 7. – 8. 7. 2017
🌍 Ravne na Koroškem Sports Centre

Application: http://www.tineurnaut.si/

In the first week of July, the second Tine Urnaut volleyball camp will be held in Ravne na Koroškem - Carinthia, a place where the captain of the silver Slovenian volleyball team from the last European Championship, and a member of the Trentino Volley club from Italy, the vice champions of Europe League 2016, started his sports career.

The main purpose: to offer young volleyball players the opportunity to play indoor volleyball outside the club season, and spend an active holiday full of various sports and social activities.

Youngsters between the ages of 12 and 17 may attend the Tine Urnaut Volleyball Camp.

Camp participants will have two trainings in the hall under the leadership of Tine and his team of experienced volleyball coaches, each day. During the training sessions, other various sporting activities will take place, such as: beach volleyball, watervolley and other activities in the pool and in the nature, games and meetings with other sports friends and teammates of Tine.

COACHES
- Andrej Urnaut
- Leonard Barič
- Matjaž Urnaut
- Jelena Ščerbakova
- Adolf Urnaut
- Gašper Ribič
- Barbara Drevenšek

TINE URNAUT ABOUT THE CAMP
»When I was in elementary school there were no camps for indoor volleyball during the summer. Because I know how much it would mean to me back then, to be able to play the sports I love indoor during the holidays, I’ve decided, to make that possible to young players. I'm sure that we will have fun, that new friendships will be made, and we will all leave the camp richer with new experience.«

Welcome!