Navigacija

Gvido: Tributes for Heroes & OnePlan [Koroški mladinski kulturni center Kompleks]

Gvido: Tributes for Heroes & OnePlan [Koroški mladinski kulturni center Kompleks]

Kje:
Kdaj: 9.6.2017 20:00

♬ Zaključni koncert Glasbene šole GVIDO (solo petje z live bandom) bo tokrat tematsko obarvan: od začetka 2016 smo izgubili mnogo glasbenih imen in herojev: David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael, Esma Redžepova in Dušan Velkaverh so nam samo najbolj poznani. A vrsta je žal dolga in za mnoge, ki so iz ozadja krojili glasbeno zgodovino, niti ne vemo! Tributes For Heroes je obuditev te bogate glasbene zapuščine.
➜ Gvido.si | fb: GVIDO Music

♬ OnePlan so še mladi najstniki,a kljub temu že stari znanci na odru Kompleksa. Igrajo vse od rocka in glama do metala in punka. Druži jih veselje in ljubezen do stare dobre kitarske glasbe, ki je prerasla v skupno ustvarjanje njihovih, prav tako energičnih in trdoživih avtorskih skladb.
V zadnjem času so odigrali mnogo koncertov širom Slovenije ter se udeležili številnih festivalov, kot so Volkswagen Rocks, Vičstock, Bitka bendov in Glas mladih v Črnomlju, kjer so lani postali absolutni zmagovalci! Kot predskupina so si oder delili z nekaj velikimi imeni slovenske rock scene kot so: Big Foot Mama, Magnifico, Tabu, Mi2, Pero Lovšin, Slon in Sadež,.. 
OnePlan so: Nejc Grilc (bobni), Matevž Pšeničnik (el. bas kitara), Aljaž Škrabec (el. kitara), Max Pšeničnik (vokal, el. kitara)
➜ fb: OnePlan