Navigacija

RockTail [KMKC Kompleks]

Kje:
Kdaj: 9.12.2016 21:00

Da bi zbrali cekine za maturanca, dijaki pripravljajo večer starega dobrega Rock'n'Rolla. 

Ozračje bo ogrevala Glasbena Šola Gvido, nadaljevala skupina OnePlan, zaključili pa Ice On Fire, ki vas bodo popeljali v čase starega Rocka. Prav tako bo med koncertom veliko nagradnih iger, beer pong in turnir v namiznem nogometu.

Glasbena šola Gvido: od 20:00 do 21:30

OnePlan: od 22:00 do 23:30

Ice on Fire: od 00:00 do 02:00 

Glasbena šola Gvido: https://www.facebook.com/GvidoMusic/?fref=ts 

OnePlan: https://www.facebook.com/oneplanmusic/?fref=ts

-- Mladi najstniki iz okolice Dravograda. Stari 16 in 17 let. Skupina preigrava vse od rocka do metala in punka. Njihove pesmi so nekakšna mešanica glama, rocka in metala. Sami bi se opisali kot živahen mladinski bend, ki prihaja iz temne kleti na Koroškem, kjer se zadržujejo njihove ideje in ''hrup'', kot mu pravijo njihovi stari starši.Druži jih veselje in ljubezen do stare dobre kitarske glasbe, ki je prerasla v njihovo skupno ustvarjanje svoje, prav tako energične in trdožive. 

 Ice on Fire: https://www.facebook.com/Ice-on-Fire-567077543311750/?fref=ts

-- Ice on fire je novomeška alternativna rock skupina štirih 20-letnikov z Dolenjske. Z mešanjem različnih žanrov, kot so punk rock, metal, hardcore ter rocknroll skušajo ustvariti svojo zvrst in tako pustiti tudi svoj pečat v slovenski glasbeni sceni. Poudarek dajo avtorskim komadom. Vsa besedila so v slovenščini, ker hočejo vplivati predvsem na slovenske poslušalce in ponovno vzpostaviti pomen besedil. Nočejo, da je glasba samo šum v ozadju, temveč vodilo ljudem v življenju. Njihova besedila so zgrajena tako, da se lahko vsak najde v komadu saj so elegantno kritična do same svetovne družbe, a ne v politični smeri. Inštrumentalni del pa jim mora zmeraj zapolniti potrebno praznino z melodiko kitar in basa.

 Vstopnina 3 €. Izkupiček od prodanih vstopnic gre v sklad za maturantski izlet.