Navigacija

Čajanka ob zaključku dobrodelne spletne licitacije Unikati za lahko branje 2016 Zavoda RISA

Čajanka ob zaključku dobrodelne spletne licitacije Unikati za lahko branje 2016 Zavoda RISA

Kje:
Kdaj: 9.12.2016 18:00 - 22:00

ČAJANKA OB ZAKLJUČKU AKCIJE UNIKATI ZA LAHKO BRANJE 2016

Čaj, besede, glasba.

Licitacija v živo.

Žrebanje lepih nagrad.

To je čajanka ob zaključku UNIKATOV 2016.

 

V petek, 9. decembra bo prijeten zimski večer. Dvorana Kulturnega centra na Ravnah na Koroškem se bo, ob 18.00 zopet spremenila v toplo dnevno sobo, kamor Zavod RISA, Center za splošno, funkcionalno in kulturno opismenjevanje, vabi na čajanko ob zaključku dobrodelne spletne licitacije Unikati za lahko branje 2016. Tja bo povabil vse tiste, ki radi pomagajo drugim in ki so kakorkoli sodelovali pri akciji UNIKATI 2016, donirali za spletno licitacijo, se potegovali za krasne izdelke in storitve na spletni licitaciji in vse, ki so pri akciji pomagali in jo kakorkoli podprli. Seveda pa ste vabljeni na čajanko vsi obiskovalci, ki vas lahko branje zanima in vsi, ki bi radi izvedeli, kaj lahko branje jeJ

Na čajanki dragim in zvestim obiskovalcem na ogromni mizi ponujamo domače pecivo, sveže sadje in dišeč čaj. 

Pripravimo tudi licitacijo v živo, s pripravljenimi kartončki za licitiranje, ki se razvije v pravo malo tekmovanje za simpatične unikate, ki jih na RISI prihranimo prav za licitacijo v živo.

 

O ZAVODU RISA

Zavod RISA je nevladna organizacija, ki promovira lahko branje, se trudi za njegov razvoj ter se zavzema za enakopraven dostop do kulturnih vsebin in koristnih informacij. V RISI pravimo, da imajo vsi ljudje, ne glede na različne sposobnosti, pridobljene z rojstvom, pravico do branja. Izdajamo časopis 20 MINUT, ki je lahek za branje. Izdajamo knjige. Prirejamo druženja.

 

O AKCIJI UNIKATI 2016

Z akcijo UNIKATI 2016 zbiramo sredstva, da bo nastalo še več lahkega branja.

Dobre ljudi smo prosili, naj darujejo svoj unikat – bodisi unikatni predmet ali storitev, s katero se ukvarjajo. Unikate, ki jih ljudje podarijo prodajamo na spletni licitaciji. Ta bo letos od 21. novembra do 4. decembra.

Unikati so po navadi  zelo raznoliki, od domače čokolade, domačega sadnega kruha, medenega zaklada, piškotov, kosil, domačih likerjev do terenskega jahanja, prevajanja, lekture, ponovne povezave, masaže, obiska bazena in savne, pisateljskega nasveta, nakita, knjig, avtorskih fotografij, slik, oblačil in modnih dodatkov, otroških igrač, okraskov za smrečico, novoletnih voščilnic in različnih ročnih del.

 

Celotna čajanka je v duhu prostovoljstva, tudi vsi nastopajoči nastopijo prostovoljno in tako tudi oni podarijo svoj unikat.

 

Vabimo vse, ki so radi dobrodelni, da se nam pridružijo. Vse, ki ob zaključku leta še potrebujejo kakšno drobno pozornost za najdražje, toplo vabijo, da pokukajo med krasne unikate in pomagajo lahkemu branju.

Če želite sodelovati in biti dobrodelni, pošljite svoj unikat, kupite unikat ali pridite na čajanko. Tudi tam boste lahko licitirali. Imeli bomo zanimive goste, dober čaj, dober namen. Koristno in zabavno bo. Vnaprej hvala.

Donatorji, licitatorji in obiskovalci, prisrčno vabljeni!

 

Unikate lahko darujete tudi med spletno licitacijo  in po njej, vse tja do čajanke. Hvala.

 

Več o nas na

splet www.risa.si

fb https://www.facebook.com/Zavod-RISA-204557176253561/