Navigacija

Arhitekturni nasvet [Kulturni center Ravne]

Arhitekturni nasvet [Kulturni center Ravne]

Kje:
Kdaj: 5.10.2016 17:30 - 18:30

Arhitekturni nasvet

Po brezplačno pomoč pri gradnji ali urejanju prostorov k mladim (krajinskim) arhitektom

Udeležite se 4. Tedna brezplačnih arhitekturnih in krajinskoarhitekturnih svetovanj

 

V tednu od 3. do 7. oktobra bodo v 30 slovenskih krajih, tudi v Ravnah na Koroškem, potekala brezplačna arhitekturna in krajinskoarhitekturna svetovanja. Mladi arhitekti in krajinski arhitekti iz skupine Arhitekturni nasvet vam bodo pomagali pri reševanju prostorskih zagat, ki se pojavljajo pri gradnji, obnovi, urejanju okolice, adaptacijah ter sanacijah, in vas informirali o kakovostnem urejanju prostora.

 

V sproščenem vzdušju se boste lahko posvetovali z mladimi strokovnjaki in iskali rešitve glede načrtovanja, prenove, urejanja prostorov in zunanje ureditve ter pridobili odgovore na vprašanja o ustreznosti materialov, prostorske zakonodaje, energetskega saniranja, rabe ustreznih tipov zasaditev in tega, kako se pravilno lotiti urejanja svojih prostorov. Svetovanja vam bodo pomagala pri reševanju prostorskih dilem in vam olajšala odločitev o najbolj primernih posegih v prostor.

 

V dveh letih se je svetovalnic udeležilo že več kot 450 obiskovalcev. Udeleženka svetovalnice v Ravnah na Koroškem je o izkušnji povedala:

“Hvale vredna akcija, ker storitev približate, jo omogočite uporabniku celo brezplačno in ker ozaveščate. Pohvala svetovalcem za prijaznost in nasvete.”

 

Brezplačna svetovanja  bodo potekala v sredo, 5.10.2016, v Kulturnem centru Ravne na Koroškem, Gledališka pot 1, med 17:30 in 18:30. Brezplačni nasvet si zagotovite z obvezno prijavo preko spletne strani www.arhnasvet.si/svetovalnice/, kjer lahko najdete tudi podrobnejše informacije.