Navigacija

PRAZNOVANJE 1. MAJA NA RAVNAH

PRAZNOVANJE 1. MAJA NA RAVNAH


Spoštovani!

 

Prvi maj je tisti praznik, ki se ga delavci najbolj množično udeležujemo in se ga skozi zgodovino čedalje bolj zavedamo. Zavedamo se njegovega pomena, zavedamo se pridobljenih delavskih pravic, ki pa so vedno bolj kršene.   Letošnje tradicionalno srečanje ob praznovanju mednarodnega delavskega praznika – 1. maja bo organizirala SKEI Konferenca sindikalnih podružnic družb Slovenske industrije jekla in ostalih zainteresiranih družb skupaj z Občino Ravne na Koroškem in Zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem.  

 

Slavnostni govornik na prireditvi bo predsednik Vlade RS Marjan Šarec

 

 Pozdravni govori:

  • Predsednik SKEI regijske organizacije za Koroško Vili Novak
  • Župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen
  • Župan Občine Prevalje dr. Matic Tasič
  • Prireditev bodo z glasnim pokanjem oznanili Mežiški možnarji.
  • V programu  bodo  sodelovali še Pihalni orkester železarjev Ravne, vokalistka Maša Jakopič, družina Kobolt in harmonikarica Tina Kalajžič ter moderatorka Barbara Polutnik Brusnik.
  • Sledilo bo druženje z ansamblom Pvaninski abuhi.   

 

Letošnje tradicionalno srečanje ob praznovanju mednarodnega delavskega praznika – 1. maja bo organizirala SKEI Konferenca sindikalnih podružnic družb Slovenske industrije jekla in ostalih zainteresiranih družb skupaj z Občino Ravne na Koroškem in Zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem.


Srečanje bo na lokaciji ob Grajskem parku in Športnem centru Ravne na Koroškem.

Sindikalni pozdrav!

Lepo vabljeni!