Navigacija

»SPREMINJAJMO RAVNE« - ČISTILNA AKCIJA

»SPREMINJAJMO RAVNE« - ČISTILNA AKCIJA

VSESLOVENSKA AKCIJA - DAN ZA SPREMEMBE – ODPRAVIMO DISKRIMINACIJO

»SPREMINJAJMO RAVNE« 

Občina Ravne na Koroškem se bo letos petič pridružila vseslovenski akciji »Dan za spremembe – odpravimo diskriminacijo«, ki ga že deseto leto zapored organizira Slovenska filantropija – Združenje za promocijo prostovoljstva. V letošnjem letu bo ta akcija potekala

v soboto, 6. aprila 2019

in v okviru tega dne bo potekala tudi ČISTILNA AKCIJA.

Vabimo vas, da nam do četrtka 28.3.2019 na elektronski naslov darja.cepin@ravne.si sporočite natančno lokacijo čiščenja, število prostovoljcev, ki bodo čistili in eno kontaktno osebo oz. predstavnika posamezne skupine. Za uspešno akcijo potrebujemo čim več prostovoljcev in popis divjih odlagališč v občini. Predhodne prijave prostovoljcev so nujne zaradi lažje izvedbe akcije.

Občina bo zagotovila vreče za smeti ter rokavice, ki jih bodo predstavniki skupin lahko dvignili na občini pri Darji Čepin v tednu od 2.4.2019 do 5.4.2019 v okviru delovnega časa občine. Prav tako bomo poskrbeli za odvoz odpadkov z zbirnih mest, zato prosimo predstavnike skupin, da nam natančno sporočite mesto odlagališča, da bomo le-to lahko sporočili komunalnemu podjetju.

Čistilna akcija bo potekala v soboto 6. aprila 2019 med 8.00 in 11.00 uro dopoldne, od 11.00 ure dalje pa ste vsi udeleženci vabljeni na TRŽNICO Ravne, kjer bo potekalo druženje ob kulturnem programu s pogostitvijo. Tisti, ki se zaradi oddaljenosti ne boste mogli udeležiti osrednjega dogodka na tržnici, pa vabljeni, da med 9.00 in 10.00 uro na tržnici prevzamete malico za vaše prostovoljce.

V primeru slabega vremena se čistilna akcija prestavi na soboto 13. aprila 2019.

Vse podrobne informacije so na voljo na tel. št. 02 82 16 022 oz. GSM 031/384-137.

V pričakovanju uspešnega sodelovanja vas lepo pozdravljamo!